Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lucky Nana´s Un Dulce Diamond

FI20831/16  s. 6.3.2016

 

kuva 21.4.2016
kutsumanimi "Oodi"
lauman prinsessa, ihana luonne, 
kiltti, rakastava ja rakastettava perheenjäsen
 
terveys
perinnöllisesti vWd vapaa
 ENM vapaa (testattu)
silmät terveet 
polvet 0/0
lonkat B/B
kyynärät 0/0
 
näyttelytittelit
C.I.B. FI MVA LV MVA LT MVA SI MVA BY MVA RO MVA
RO GR MVA SIV-18 EUW-19
 
jäljestämistitteli
Suomen jäljestämisvalio
FI JVA
 
 
6.3.2017  Oodi täytti kokonaisen vuoden! Hyvä ja hieno tyttö!
 
 
Kuva 16.3.2016  Nyt jo kaksi vuotias. Niin se aika rientää.
Oodi on metsän neito. Parasta mitä Oodi tietää, on saada juosta villina ja vapaana metsässä.
 

6.9.2018 Noin viikko kulunut astutuksesta. Oodi on edelleen Oodi - rakastava, hellyydenkipeä ja koko ajan kerjäämässä ruokaa. Kun jääkaapin ovi narahtaa, niin Oodi ei niin syvässä unessa ole, etteikö suin päin ryntäisi jääkaapille katsomaan, mitä hyvää olisi tarjolla. Sarkastisesti voisi sanoa, että ihan itseoppinut  -  yhtään ei ole tarvinnut opettaa. 

Metsälenkit ovat Oodin mieleen. Vielä löytyy marjoja syötäväksi. Juuri nyt ovat puolukat ihan proo. Kun suppiloaika alkaa, kaikki muut herkut saavat jäädä. Suppilot vievät voiton. Vesilahden näyttelyssä noin kuukausi sitten, tuomari järkyttyi, kun Oodi on niin lihava. Siis hän oikein moitti minut, että olen antanut koiran lihota. "On pieni ja siro rotu, ei saa olla noin lihava." Ihmekös tuo, kun Oodi syö koko ajan jotain. Pitää kaiketi ruveta vahentämään marjat ruoka-annoksesta.

Oodin Vesilahdessa saama näyttelyarvostelu löytyy Oodin näyttelyt-sivulta.

27.9.2018 Oodi kävi ultrassa ja tiineltä näyttää. Monta pientä palleroa oli näkyvissä. Nyt on jo muitakin tiineyden merkkejä. Nisät ovat kasvaneet ja yhtenä aamuna oli pahoinvointia. Nälkä on hirmuinen. Koko ajan pitäisi olla jotain syötävää. Metsälenkillä suppilot katoavat parempiin suihin alle aikayksikön. Hellyyden puuskatkin ovat lisääntyneet.

8.10.2018  Oodin vatsa kasvaa. Vielä se ei haittaa menoa. Oodi riehaantuu ihan valtavasti, kun otetaan metsävermeet esille ja lähdetään lenkille. Suunnitteilla on tehdä pieni verijälki aktivoimaan Oodia. Rally-tokoa ja NoseWorkiä on myös harrastettu pienimuotoisesti. Oodi tykkää harrastaa, kun harrastaessa saa paljon nameja. Näläntunne vain tuntuu kasvavan. Joskus meinaa sormet mennä namien mukana ja ruokakippo tyhjenee suit´sait´.  Slurps!!!

10.10.2018 Oodi aktivoitui verijäljellä. Oispa ollut koejälki. Niin taitavasti Oodi jäljesti. Koko ajan veriuralla ja merkkasi kaikki makaukset. Jälki oli tosin aivan liian lyhyt koejäljeksi, mutta Oodi osoitti olevansa oikein taitava. Lopuksi juostiin metsässä ja syötiin suppiloita.

14.10.2018 Syksyisellä metsäretkellä koko lauma. Oodista huomaa jo, ettei jaksa enää kovin pitkiä lenkkejä yhteen menoon. Välillä täytyy pitää taukoja. Myöskin on tullut arkuutta hyppyihin. Enää ei hypitä puunrunkojen yli lennossa vaan harkitaan. Samoin kiville hypyt ovat vähentyneet. 

27.10.2018 Oodin pennut syntyivät. Seitsemän ihanaa palleroa.

 

 

©2020 Lucky Nana´s - suntuubi.com