Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
   
Kooikerhondje on hyvin monipuolinen harrastuskaveri. Siitä saa helposti seuraa metsään, lenkkipoluille, uimaan tai vaikka ´kainaloiseksi kanaseksi´ sohvalle loikoilemaan. Mitä tahansa harrastaakin, kooikerista saa aina seuraa.
 
Suomessa kooikerhondjet ovat vallanneet agilityhallit. Yhä useampi kooikerhondjen omistaja on innostunut agilitysta. Kooikerit ovatkin osoittaneet olevansa loistavia agilitaajia. Suomeen on tullut arvomenestystä ihan maailmanlaajuisesti sekä yksilö- että joukkuesuorituksissa. Maailmanmestaruuskultaa ei ihan jokaisella ole palkintokaapissaan. Hyvä Suomi ja hyvä kooikerhondjet!
 
Kokemuksemme mukaan kooikerhondje tarvitsee ja jopa vaatii paljon tekemistä. Meidän vanha rouva Oprikin aivan silminnähden ilostuu ja piristyy, kun lähdemme metsään ja kun hihna otetaan pois ja saa juoksennella vapaasti.  Sitten alkaa haasteet. Opri haastaa meitä menemään piloon, että pääsisi hakemaan. Tietysti hakusuorituksen lopputulos eli palkinto on tärkeässä roolissa. Olemme huomanneet, että kooikerhondjet ovat melkoisen ahnetta populaa. Movaatiota on helppo ylläpitää hyvän  ja maittavan palkinnon muodossa.
  
 
 

 

©2020 Lucky Nana´s - suntuubi.com